Informaţii utile

Locaţia şi data
Mamaia, 13-15 mai 2021

Organizatori
Societatea Română de Gastroenterologie şi Hepatologie
Societatea Română de Endoscopie Digestivă
Facultatea de Medicină, Universitatea „Ovidius”din Constanţa

Limba oficială a evenimentului
Limba oficială este engleza, dacă sunt invitaţi străini în sală. Limba romană poate fi folosită dacă în sală sunt doar participanţi din România

Educaţie Medicală Continuă
Congresul va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România cu credite Educaţie Medicală Continuă,

Certificat de Participare
Fiecare participant va primi o diplomă de participare.

Secretariat
Pentru informaţii legate de eveniment vă rugăm să contactaţi operatorul evenimentului la adresa office@emmatravel.ro sau să completaţi formularul corespunzator secţiunii contact de pe site.

Mapa Simpozionului
Fiecare delegat se va prezenta la Secretariat pentru a primi mapa evenimentului.
Aceasta conţine materialele Congresului precum şi pe cele ale sponsorilor.

Ecusoane
Participanţii sunt rugaţi să poarte ecusonul pe toată durata manifestării.

Accesul la Internet
Conexiunea la internet este posibilă prin acces wireless în incinta locației.
Parola de acces va fi trecută în cartea de program sau va putea fi obţinută de la Secretariat .

Accesul în locația Congresului și în sălile de workshop-uri
Accesul în spațiul de desfășurare al Congresului se va face în baza ecusonului primit odată cu înregistrarea dumneavoastră laSecretariat . Participanții își vor putea alege locurile în baza principiului ,,primul venit, primul servit”. Vă recomandăm să vă deplasați din timp în spațiul de desfăşurare al sesiunilor.

Informații pentru lectori
Sunt acceptate spre prezentare doar materialele digitale care respectă condițiile tehnice impuse odată cu înregistrarea abstractului dumneavoastră. Materialele se vor depune la Infostand cu cel puțin 3 ore înaintea orei programate pentru prezentarea dumneavoastră.
Neîncadrarea în acest interval orar sau în criteriile tehnice enunțate poate crea un impediment pentru buna desfăşurare a prezentării materialului dumneavoastră.

Politica Media
Fotografierea și filmarea în timpul congresului sunt permise doar cu acordul scris al Coordonatorului Media al evenimentului ce poate fi contactat la Secretariat .

Catering
Pauzele de cafea și prânzurile vor fi servite conform programului, în spațiile special desemnate în programul Congresului .

Electricitate
Rețeaua electrică în România funcționează la 230 volți și frecvență de 50 Hz. Întrerupătoarele prezintă două orificii rotunde. În cazul în care se utilizează instrumente electrice incompatibile va fi nevoie de un adaptor.

Medicamentele și primul ajutor
O serie de medicamente pot fi cumpărate fără rețetă de la orice farmacie. Pentru alte preparate veți avea nevoie de o rețetă eliberată de un medic. În caz de urgențe medicale sau de altă natură vă rugăm apelați numărul unic de urgență 112.

Răspundere și asigurări
Societățile organizatoare, cât și operatorul Congresului nu își asumă răspunderea pentru rănirea persoanelor sau distrugerea de proprietate pe parcursul evenimentului. Tuturor participanților li se recomandă să preîntâmpine/evite orice rănire/distrugere a persoanelor sau a bunurilor.

Pierdut și Găsit
Bunurile găsite se pot preda la Secretariat . Pentru a raporta pierderea unui bun vă rugăm să vă adresați Secretariat .

Telefoane mobile
Vă rugăm să închideți telefoanele mobile pe tot parcursul sesiunilor.

Fumatul
Fumatul este permis doar în locurile special amenajate.
Pentru informaţii suplimentare legate de eveniment vă rugăm să completaţi formularul de la secțiunea Contact sau să vă adresați operatorului evenimentului.